KGM ZÁTKA KANALIZAČNÍ HRDLOVÁ 150 222620

Kód: 222620
Neohodnoceno
Značka: Osma
39 Kč
vyrn 488za 500x500
39 Kč 31 Kč
Momentálně nedostupné

KGM ZÁTKA KANALIZAČNÍ HRDLOVÁ 150 222620

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kanalizační systém pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě s výškou krytí až 4 m.

PŘEDNOSTI A VÝHODY:

* VYSOKÁ PEVNOST, DLOUHODOBÁ STABILITA

Jedinečná technologie koextruze je základem výroby inovovaných trubek a tvarovek KG-Systém (PVC)®. Umožňuje vytvořit produkt se stěnou, která se svou strukturou podobá struktuře velkých kostí, tak, jak je známe z živočišné říše. 

* ŽIVOTNOST AŽ 100 LET, CHEMICKÁ ODOLNOST, VÝBORNÉ HYDRAULICKÉ VLASTNOSTI

KG-Systém (PVC)® je založen na bázi neměkčeného polyvinylchloridu (PVC-U). Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní stěnou, odolnou proti abrazi, houževnatou vnější vrstvou, která odolává všem materiálům, běžně používaným pro obsyp potrubí a pružným jádrem, schopným odolávat zemním i kolovým tlakům. 

* 100% TĚSNOST SPOJŮ, SPOJ NEZARŮSTÁ KOŘENY

Těsnost spojů je zajištěna jazýčkovými těsnicími elementy, vyrobenými z odolných kaučuků, které jsou umístěny v drážce hrdla trubky. Těsnost je zachována rovněž i při deformaci nebo vychýlení trubky. 

* ZESÍLENÁ STĚNA = VYŠŠÍ BEZPEČNOST

Trubky a tvarovky KG-Systém (PVC)® jsou vyráběny v souladu s platnými evropskými normami EN 1401-1 a prEN 13 476, které stanovují vyšší sílu stěny, než v minulosti používaná DIN 19534. 

* ŠIROKÁ OBLAST POUŽITÍ, SNADNÁ INSPEKCE

KG-Systém (PVC)® je kompletní systém s širokým výběrem prvků - trubky kruhové tuhosti SN 4 a SN 8, umožňující dodatečné vkládání prvků a možnost napojení na další systémy (např. revizní šachty).

* RYCHLÁ MONTÁŽ, SNADNÁ POKLÁDKA

Vzhledem k nízké hmotnosti systému je zajištěna snadná manipulace, dokonce i s trubkami o délce 5 m. Spojování trubek je velmi jednoduché vzhledem k hrdlu s těsnícím elementem. Samotných spojů je méně než tomu bylo u dřívějších prvků z těžkých materiálů.

Doplňkové parametry

Kategorie: KG zátky
Hmotnost: 0.17 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: