Schell Comfort 052170699

Kód: 052170699
Neohodnoceno
170 Kč
Skladem

Ventil rohový regulační s rukojetí Comfort, s prodloužením a posuvnou rozetou, připojení i výstup 1/2", chrom. Kvalitní a funkční armatura série Comfort značkového výrobce Schell je univerzálně použitelná.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Informace o produktu

bez stlačovacího šroubení
s rukojetí Comfort
s prodloužením a posuvnou rozetou
Připojení: 1/2"
Výstup: 1/2"

Třída hlučnosti: I
Materiál: mosaz DIN EN
 

Výrobce Schell

Schell

 

Schell je renomovanou značkou s více než osmdesátiletou historií na trhu sanitární techniky. Vysoce kvalitní suroviny a automatizované výrobní procesy tvoří základ kvalitních vodovodních baterií i rohových ventilů. Splňují tak řadu národních i mezinárodních osvědčení a certifikátů.

 

Produkty série Comfort

 

Několik desítek ventilů, dvojventilů a vršků skýtá série Schell Comfort. Německá firma svými výrobky plní nejpřísnější kritéria na bezpečnost, robustnost a celkovou spolehlivost. Zdaleka si ale nevystačí jen s těmito hodnotami: ventily Schell k nim přidávají navíc i atraktivní design.

Produkty jsou během procesu výroby pod neustálým dohledem, každý jednotlivý ventil je úzkostlivě kontrolován, aby se zákazník mohl spolehnout na jeho bezvadnou funkci.

Stvořeny z odolné mosazi s chromovým povrchem, německé ventily Schell Comfort jsou připraveny sloužit i ve vaší domácnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: