Schell Comfort 033000699

Kód: 033000699
Neohodnoceno
152 Kč
Skladem

Solidní a trvanlivý – to je pračkový rohový ventil Schell Comfort. Toto řešení dává zapomenout na ventily starého typu, s nimiž je velmi těžké manipulovat. Jak už název ventilu napovídá, výrobek lze rychle a komfortně našroubovat a odšroubovat.
Připojení pračkového připojovacího ventilu německé výroby je 1/2", výstup 3/4". Je vyroben z mosazi DIN EN a má chromovou povrchovou úpravu. Ventil je bez zpětné klapky, disponuje posuvnou rozetou o průměru 54 mm. Prohlédněte si také další nabídku série Schell Comfort.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pračkový připojovací ventil

  • bez zpětné klapky
  • Připojení: 1/2"
  • Výstup: 3/4"
  • Třída hlučnosti: I
  • Materiál: mosaz DIN EN

 

Schell

 

Schell je renomovanou značkou s více než osmdesátiletou historií na trhu sanitární techniky. Vysoce kvalitní suroviny a automatizované výrobní procesy tvoří základ kvalitních vodovodních baterií i rohových ventilů. Splňují tak řadu národních i mezinárodních osvědčení a certifikátů.

 

Produkty série Comfort

 

Několik desítek ventilů, dvojventilů a vršků skýtá série Schell Comfort. Německá firma svými výrobky plní nejpřísnější kritéria na bezpečnost, robustnost a celkovou spolehlivost. Zdaleka si ale nevystačí jen s těmito hodnotami: ventily Schell k nim přidávají navíc i atraktivní design.

Produkty jsou během procesu výroby pod neustálým dohledem, každý jednotlivý ventil je úzkostlivě kontrolován, aby se zákazník mohl spolehnout na jeho bezvadnou funkci.

Stvořeny z odolné mosazi s chromovým povrchem, německé ventily Schell Comfort jsou připraveny sloužit i ve vaší domácnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie:  Rohové a pračkové ventily
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: